МИЛИЦА МАРКОВИЋ У ПОСЈЕТИ БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

МИЛИЦА МАРКОВИЋ У ПОСЈЕТИ БИЈЕЉИНИ


Градоначелник Бијељине Мићо Мићић и в.д. директора Агенције за унапређење страних инвестиција (ФИПА) Милица Марковић су током састанка у Бијељини разговарали о улагању страних инвеститора у Град Бијељину  и Републику Српску.

Градоначелник Мићић изразио је задовољство посјетом директора Агенције и изјавио на реализацији којих пројеката на територији Бијељине ће градоначелник и Градска управа радити уз подршку ФИПА.


​„Један од изузетно важних пројеката односи се на Бању ,,Дворови“, јер нам је циљ побољшање туристичке понуде, максимална искориштеност природних ресурса којима обилује бања, као и квалитетна услуга корисника физикалних терапија у овој установи. Такође, пројекат на којем се вриједно ради јесу јавне гараже које су неопходне граду, а велики дио припрема за реализацију овог пројекта већ је обављен,“ рекао је Мићић и исказао наду за даљим развојем  сарадње.

Марковићева је изразила подршку свим пројектима Града Бијељина који су предати на разматрање Агенцији и наду за испуњење коначног циља.

„Као директор Агенције, са особама које су задужене за пројекте, у наредном периоду ћу радити на томе да одређене стране инвеститоре спојимо са градоначелником и Градском управом у Бијељини, а све са циљем да се пронађу најбоља ријешења на добробит свих,“ рекла је Марковићева.

Семберија инфо