АКТИВ ЖЕНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА У СЛУЖБИ ХУМАНОСТИ НА СВЈЕТСКИ ДАН УЧИТЕЉА (ФОТО-ВИДЕО) :: Semberija INFO ::

 

АКТИВ ЖЕНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА У СЛУЖБИ ХУМАНОСТИ НА СВЈЕТСКИ ДАН УЧИТЕЉА (ФОТО-ВИДЕО)


Актив жена Уједињене Српске Бијељина поводом обиљежавања Свјетског дана учитеља, посјетио је Пољопривредну и медицинску школу у Бијељини, како би разговарали о проблемима просвјетних радника, са којима се свакодневно сусрећу, а који су настали појавом вируса корона.

“Обиљежавање Свјетског дана учитеља је прилика да се истакне важност рада свих просвјетних радника и њихов утицај на развој друштва у цјелини, али и на важност самог образовања чији су они носиоци.

Зато се овај дан обиљежаву у више од сто земаља свијета, међу којима смо и ми.  Овај дан је прилика да се захвалимо свим присвјетним радницима на уложеном труду, знању и стрпљењу, како би наши ученици усвојили потребна знања и вештине, те изградили здраве темеље за сигурну и срећну будућност” – истакла је Бранка Стевановић.

Актив жена Уједињене Српске Бијељина, поводом обиљежавања Дана учитеља, осим поруке о значају ове професије, жели да пренесе поруке њима:

– да су они ти који свакодневно улажу сате и сате труда у раду са нашим ученицима,
– да су они ти који су носиоци промјена у сваком друштву,
– да су они ти који су одабрали да сво своје знање несебично дијеле са другима,
– да су они ти који утичу на ширење саосјећања, љубазности, разумијевања и знања и на то да сви ови елементи остану у сваком ћошку нашег града, републике, државе.


“Њихов труд и оно што су постигли својим радом, остаје дуго и зато с правом треба да се поносе својим позивом, схватајући сву његову љепоту и одговорност” – истакла је Бранка Стевановић.

Актив жена Уједињене Српске Бијељина овим поводом поклонио је Пољопривредној и медицинској школи један безконтактни топломијер.

(mojabijeljina.com)