ЗОРАН СОФРЕНИЋ: МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ РАДНИКА ОСЛОБОЂЕНЕ ПЛАЋАЊА ЧЛАНАРИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗОРАН СОФРЕНИЋ: МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ РАДНИКА ОСЛОБОЂЕНЕ ПЛАЋАЊА ЧЛАНАРИНЕ


Одборник у Скупштини града Бијељина, Зоран Софренић, иначе члан стручног штаба у ФК Радник, покренуо је иницијативу да све млађе селекције Радника буду ослобођене плаћања чланарине за своје тренинге у клубу. Ова иницијатива наишла је на разумијевање код градоначелника Бијељине Миће Мићића и градске администрације, тако да ће до краја године, око 150 младих фудбалера бити ослобођено плаћања чланарине.
 
- Желимо да нашим младим фудбалерима изађемо у сусрет и ослободимо их плаћања чланарине. Она је симболична али сматрамо да ћемо овим потезом привући још већи број младих да тренирају у нашем клубу. За сада смо обезбједили средства за наредна три мјесеца а наш циљ је да их ослободимо плаћања чланарине током цијелог периода рада у клубу, рекао је иницијатор ове активности Зоран Софренић.
 
Градоначелник Бијељине без размишљања обезбедио је средства за рад тренера, трошкове опреме и свих трошкова у наредна три мјесеца за све млађе катогорије.
 
- Млади фудбалери треба да имају оптималне услове за рад и тренинге. Покушаћемо да у оквиру буџета за наредну годину планирамо средства за цијелу годину, истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.
 
Поред ослобађања плаћања чланарине, сви фудбалери ових дана добиће бесплатно и пакет спортске опреме, са торбом, чије укупна вриједност је око 250 КМ. Опрема је на штампању и чим буде завршена биће подијељена младим играчима Радника.
 
Из ФК Радник позивају све будуће фудбалере, свих узраста, да посјете Градски стадион, распитају се о условима рада и тренинга, те почну да тренирају у нашем клубу.
 
(десавањаубијељини.цом)