Градски одбор ПДП-а обиљежио крсну славу - Богојављење :: Semberija INFO ::

 

Градски одбор ПДП-а обиљежио крсну славу - Богојављење


Марковић: ПДП ће расти из године у годину

Предсједник Градског одбора ПДП-а Бијељина Славиша Марковић изјавио је поводом обиљежавања крсне славе ове партије - Богојављења, да велики број гостију који се данас окупио у Бијељини показује да ПДП ужива велико повјерењеграђана и да ће партија из године у годину биљежити све већи раст чланства.
 
,,Деветнаести пут обиљежавамо крсну славу Градског одбора ПДП-а Бијељина, а посебан оптимизам даје нам велики број симпатизера, чланова и пријатеља. ПДП у Бијељини ужива повјерење великог броја грађана којима желим да честитам новогодишње и божићне празнике уз традиционални поздрав овог дана - Мир Божији, Христос се јави'', рекао је Марковић новинарима прије ломљења славског колача.
 
Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић истакао је да му је задовољство што се на Богојављење налази у Бијељини, која има један од најстабилнијих градских одбора у Републици Српској.
 
,,Иза нас је турбулентна година која је донијела добре резултате за ПДП, али година која нам је показала да и даље морамо да инсистирамо да РС буде економски јача, да се максимално залажемо за њену демографску и моралну обнову, те да инсистирамо да институције штите интересе грађана без обзира на њихову политичку и друштвену припадност'', навео је Бореновић.

 
Он је нагласио да ће се ПДП добро припремити за локалне изборе који ће бити одржани наредне године.
 
,,Не сумњам да ће Славиша Марковић као први човјек нашег одбора у Бијељини и као потпредсједник странке, заједно са нашим људима којих је сваки пут све више и више, направити добре резултате'', додао је Бореновић.