СДС БИЈЕЉИНА БОГАТИЈИ ЗА 50 ОМЛАДИНАЦА :: Semberija INFO ::

 

СДС БИЈЕЉИНА БОГАТИЈИ ЗА 50 ОМЛАДИНАЦА


Приступницу Српској демократској странци у Бијељини, потписало је 50 младих људи, а честитке им је упутио замјеник предсједника СДС Радо Савић.

-Драго ми је да велики број младих људи кјису снага сваког друштва, вјерују у нешто много шире и вјерују у идеју СДС-а, за разлику од омладинаца који иду ка странкама које нуде краткотрајне ствари“, рекао је Савић. Честиткама се придружио и предсједник ГО СДС Бијељина Томица Стојановић.

-Срећни смо што нам приступају млади људи који својим залагањем желе да допринесу јачини странке“, рекао је Стојановић. Задовољство није крио ни кандидат за градоначелника Љубиша Петровић који је нагласио да су „енергија, воља и знање свакодневно присутни у СДС, што потврђује пријем нових младих људи у редове СДС-а“. Предсједник Актива младих СДС Алекса Ристић истакао је да је почаствован што је на овој функцији.

-СДС је симбол јединства и патриотизма и сваки млади човјек у овој странци може да оставри своје идеје, уколико је поштен частан и искрен“, рекао је Ристић.

Семберија инфо