ТРЕНИНЗИ У ГРАДСКОМ ПАРКУ :: Semberija INFO ::

 

ТРЕНИНЗИ У ГРАДСКОМ ПАРКУ


Млађе пионирке, чланице Женског одбојкашког клуба „Радник“, чак и у вријеме пандемије вируса корона, од првог јуна, све до друге половине септембра, вриједно су тренирале на  игралишту у Градском парку. Већ у другој половини септембра мале одбојкашице тренинге ће наставити у некој од градских дворана.

Борко Мићић, тренер одбојкашица, каже да са пиониркама тренира још од 2002. године, пуних оамнаест година, настављајући оно што је у одбојци радио и његов отац Мирослав Мићић.
 

„Од малих ногу сам заљубљен у одбојку, тако да је то постао, практично, наш породични спорт. У клубу имамо око стотињак пионирки које похађају школу одбојке. Тренинге смо организовали три до четири пута седмично. Вријеме нас је послужило, дјеца су редовно долазила на тренинге. Нисмо забиљежили ниједан случај обољевања од вируса корона, тако да су сва дјеца здрава и спремна за нову серију тренинга у дворанама. Сениорски тим већ тренира у сали Средњошколског центра“, каже Борко Мићић, подсјећајући да је одбојка, уз пливање, један од најздравијих спортова за младе људе.

Семберија инфо