Савез за нову политику Бијељина: Очекујемо подршку грађана и добар изборни резултат :: Semberija INFO ::

 

Савез за нову политику Бијељина: Очекујемо подршку грађана и добар изборни резултат


Савез за нову политику представио је листу са 28 кандидата за предстојеће локалне изборе, а носилац листе је предсједник странке Зоран Мастило.

- На овјереној листи кандидата за одборнике СНП за Скупштину града Бијељина, имамо највећи број младих људи који имају енергију и знање и који ће се максималним залагање борити за бољу Бијељину, а уз њих су на листи и људи који су искусни и у политици, али и доказани како у животу, тако и у послу. Заједно ћемо се залагати за остварење циља, а то је да наш град буде универзитетски центар и град боље будућности за све грађане. Очекујемо подршку грађана за добар изборни резултат, како бисмо се у скупштинским клупама борили за бољу и развијенију Бијељину”, рекао је Мастило.

У име Актива младих СНП и кандидат за одборника Бошко Ћулум нагласио је да ће максимално залагати за постизање доброг изборног резултата.
- Сложна смо политичка организација и сматрам да млади људи који су на нашој листи могу својим знањем и радом допринијети интензивнијем развоју нашег града, гдје ће сви имати шансу да живе од свог рада”, рекао је Ћулум. 

Кандидат за одборника је и предсједница Актива жена СНП Стојанка Јевтић која се политички ангажовала да би се са страначким колегама борила за рјешавање проблема незапослености.
- СНП ће се залагати за бољу будућност свих грађана, на добробит наше дјеце и за останак младих на овим просторима. Максимално ћемо се трудити да се рјешава проблем незапослености, посебно младих који су будућност сваке државе”, поручила је Јевтићева.

Семберија инфо - О.Стјепановић
​Фото - Б.Милошевић