СДС СЕМБЕРИЈА – НЕОПХОДНО ЈЕДИНСТВО СРПСКОГ НАРОДА :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈА – НЕОПХОДНО ЈЕДИНСТВО СРПСКОГ НАРОДА


Прве године када се у Српској и Србији обиљежава новоуспостављени Дан српског јединства, слободе и националне заставе, Странка демократске Српске – Семберија, грађанима Семберије, Републике Српске, браћи у Србији и свим људима добре воље упућује честитке!
 
На дан када је прије 102 године српска војска са Солунског фронта незадрживо кренула да ослобађа поробљену отаџбину и земље преко Дрине, Саве и Дунава, сјећамо се свих јунака палих у ратовима за слободу, али поручујемо да је и данас, као и прије стотињак година, потребно јединство српског народа око кључних националних питања. Истовремено смо увјерени да Град Бијељину и цијелу Републику Српску чине и сви људи и народи који живе са српским народом и боре се да наш Град и Републику учине бољим мјестима за живот.
 
Као странка која је основана на идеји што ширег народног јединства и вјери да је развој сваког града и заједнице највећи патриотизам данашњице, СДС Семберијa је сигурна да ће, заједно са нашим народом, учинити све да Бијељина остане примјер како уједињени остварујемо најбоље резултате. Бијељина је град будућности, којем је потребан сваки његов становник који гледа напријед и разумије да је сарадња, умјесто сукобљавања, кључна за напредак и здравију атмосферу за живот. Срећан Дан српског јединства, слободе и националне заставе.