Nole u Banjaluci: Najveći teniski događaj koji je RS ikad imala :: Semberija INFO ::

 

Nole u Banjaluci: Najveći teniski događaj koji je RS ikad imala


Фото - Тањуг / АП
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković okupio je vrhunske asove bijelog sporta koji će da se predstave publici na dobrotvornom regionalnom "Adria Tour" događaju od 13. juna do 5. jula.

Jedna od stanica turneje egzibicionih mečeva biće i Banjaluka 3. i 4. jula, a predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović kaže da je ovo najveća teniska manifestacija koju je Banjaluka ikada vidjela.

"Mnogo detalja treba da preciziramo za ovaj najveći teniski događaj koji su Banjaluka i RS ikada imale priliku da vide. Ono što mogu da kažem u ime Teniskog saveza Republike Srpske i Teniskog kluba Mladost koji je određen da bude domaćin jednog od turnira je da ćemo zaista učiniti sve da budemo dobri domaćini, da uradimo sve da ispunimo propise koji su postavljeni za ovu veliku manifestaciju. Siguran sam da ćemo uz pomoć institucija RS učiniti sve da ovo bude velika teniska poslastica za sve ljubitelje teniskog sporta ali u za sve one koji poštuju rad našeg najvećeg sportiste ali i najvećeg sportiste svijeta Novaka Đokovića", rekao je Milinović.

Pored Đokovića koji je 2009. sa Viktorom Troickim igrao egzibicioni meč u gradu na Vrbasu, najveća zvijezda ove sportske manifestacije biće treći teniser planete Austrijanac Dominik Tim, a biće tu i Bugarin Grigor Dimitrov 19. igrač svijetu, Viktor Troicki...

​Nezavisne novine