Đoković u pritvoru, tretiraju ga skandalozno poput kriminalca u jednoj prostoriji! :: Semberija INFO ::

 

Đoković u pritvoru, tretiraju ga skandalozno poput kriminalca u jednoj prostoriji!


Foto
Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi, saznaje Telegraf.

Kako naš portal saznaje, najboljeg tenisera sveta tretiraju poput kriminalca i ima skandalozan tretman. Drže u jednoj prostoriji u pritvoru, čuvaju dva policajca, zabranili su mu mobilni telefon i kontakt sa bilo kim iz njegovog tima.

Ovo je i ranije bio slučaj u sličnim situacijama sa osobama koje su pokušale da uđu u Melburn, a nisu vakcinisane. Ostaje da se vidi kako će se situacija završiti i da li će Đoković biti vraćen avionom nazad, kao što je to pre njegovog dolaska najavljivao i premijer Australije, ili će mu na kraju biti odobreno da uđe u zemlju, što trenutno može da uradi samo jedna osoba, minstar za imigracione poslove Aleks Hok.

Novak je u Melburn sleteo oko 23.30 po lokalnom vremenu. Carina je navodno pronašla problem u dokumentaciji sa vizom, a nakon njihovog zahteva da mu država Viktorija odobri zahtev, oni su odbili zahtev, pa je Novak proveo nekoliko sati na ispitivanju, a na kraju i u pritvoru.