Ostali Sportovi :: Semberija INFO ::

 

13 medalja u Banjoj Luci, na "Grave energija kupu 2018" 


Proteklog vikenda u Banjoj Luci, na turniru koji važi kao jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih u regionu “Grave Energija Kup 2018“ članovi KK “UNSU“ ostvarili su fantastične rezultate! 
Osvojivši čak 13 medalja u borbama, od toga; 4 zlatne; 3 srebrne i 6 bronzanih u konkurenciji 1260 takmičara, 97 klubova iz 11 zemalja izborili su se za 6. mjesto u generalnom plasmanu klubova.
Ispred našeg kluba našli su se samo “Energija“, domaćin i organizator turnira, zatim “Perfekt“ iz Sarajeva, “Regeneracija“ iz V. Kladuše, “Jion“ iz Bihaća i “Omladinac“ iz Podgorice, dok su iza nas ostali mnogi kvalitetni klubovi, te regionalne reprezentacije.
Osim “Omladinca“, pomenuti bolje plasirani klubovi su nastupili sa znatno većim brojem takmičara što ne umanjuje njihov rezultat ali je činjenica da su time rezultati naših 11 učesnika još vrijedniji.
Zlatne medalje:
Jović Aleksandar, borbe - kadeti [70]
Nedić Saša, borbe - juniori [76]
Gavrilović Marija, borbe - djevojčice 10 godina [-28]
Knežević Anđela, borbe - djevojčice 13 godina [-39]
Srebrne medalje:
Kalajdžić Sara, borbe - juniorke [-48]
Ekipa (Kalajdžić Sara, Knežević Anđela i Tripunović Jelena), borbe - kadetkinje ekipno
Bronzane medalje:
Kalajdžić Dajana, borbe - seniorke [-68]
Knežević Ivan, borbe - dječaci 10 godina [-35]
Vujić Mia Milica, borbe - djevojčice 9 godina [-32]
Trifković Marija, borbe - djevojčice 10 godina [40]
Trifković Marija, borbe - djevojčice 9 godina [36]
Gavrilović Marija, borbe- djevojčice 10 godina [-30]

Moramo istaći da, iako smo najavili nastup kompletnog prvog tima, ipak smo nastupili okrnjenog sastava, a za to su krive prehlade i neke povrede. Sigurno je da smo kompletni mogli do još boljih rezultata. Ono što je važno jeste da nam je ovaj turnir poslužio kao poslednja provjera pred državno prvenstvo i da su naši kadeti, kadetkinje, juniori i juniorke pokazali zadovoljavajući nivo forme.
Narednog vikenda naše takmičare očekuje nastup na “Trofeju Rakovice“ u Beogradu.

U ime UO kluba, zahvaljujemo se našim takmičarima - učesnicima na zalaganju i svemu što su prikazali u Banjoj Luci. Takođe se zahvaljujemo i našim roditeljima, bez kojih bi svi ovi rezultati koje postižemo iz vikenda u vikend bili nemogući.

Izvor: KK UNSU