Džudo klub "Panter" stvara šampione! :: Semberija INFO ::

 

Džudo klub "Panter" stvara šampione!


Naviknuti na uspjehe, gdje god se takmiče, džudisti džudo kluba "Panter" iz Bijeljine su i ovaj put opravdali očekivanja, kako svoja, tako i svog kluba!



Na proteklom Prvenstvu Bosne i Hercegovine za seniore održanom u Vitezu 29. februara, osvojili su znajčajne medalje! Da džudo klub "Panter" stvara šampione, svjedoči i mlada seniorka Gordana Ilić (-52kg) koja je osvojila zlatnu medalju i obezbijedila ulazak u reprezentaciju! Šampion seniora, Milan Dobranić (-60kg) je svojom zlatnom medaljom takođe obezbijedio članstvo u reprezentaciji! Mladi reprezentativci će se prvi put takmičiti na prvenstvu Balkana u Bugarskoj.
Takmičari Nemanja Arsenović (-90kg) i Pavle Vujnović (+100kg) osvojili su treća mjesta, te potvrdili još jednom da se Panteri ne vraćaju u Bijeljinu bez medalja!



U klubu ističu veliko zadovoljstvo i sigurni su u svoj trud i rad, a tako i rezultate koji ne izostaju. Predsjednik džudo kluba "Panter" Ognjen Đuka izjavio je: "Moram da istaknem da je rukovodstvo kluba prezadovoljno postignutim rezultatima. S obzirom da naši šampioni nastupaju tek prvu godinu u seniorskoj konkurenciji ovi rezultati su fantastični i potvrda su kontinuiranog i profesionalnog, predanog rada sa našim takmičarima u prethodnom periodu. Kompletan tim džudo kluba "Panter" je ponosan na ove rezultate, a posebno na dva šampiona Bosne i Hercegovine! Rukovodstvo džudo kluba "Panter" će uložiti sve napore da ovim mladim šampionima kao i ostalim takmičarima obezbijedi najbolje uslove za rad kao i nastupe na svim bitnijim takmičenjima u zemlji i inostranstvu."