“UVIJEK NAVIJAMO ZA SRBIJU” JUNIORSKA VATERPOLO EKIPA CRVENE ZVEZDE POSJETILA UGLjEVIK :: Semberija INFO ::

 

“UVIJEK NAVIJAMO ZA SRBIJU” JUNIORSKA VATERPOLO EKIPA CRVENE ZVEZDE POSJETILA UGLjEVIK


Juniorska vaterpolo ekipa Crvene zvezde iz Beograda posjetila je danas Ugljevik.
Vaterpoliste rođene 2005. godine dočekao je šef kabineta načelnika Ugljevika Milorad Jovičić koji im je poželio dobrodošlicu ali i sportsku sreću na predstojećem turniru u Sarajevu na kojem će se takmičiti ovi momci.

-Uvijek navijamo za Srbiju a posebno jer je baš vaterpolo jedan od najtrofejnijih sportova u našoj bratskoj Srbiji-poručio je Jovičić

Kao bivši sportista, Jovičić kaže da je veliko zadovoljstvo vidjeti mlade ljude pune elana i volje za uspjesima kakvi su današnji gosti iz Beograda.

Trener ove zvezdine generacije vaterpolista Marko Bašić zahvalio je na srdačnom prijemu u Ugljeviku i rekao da je turnir koji se održava u Sarajevu u sklopu priprema koje su počele prije dvije nedjelje.
-Veoma rado dolazimo u našu bratsku Republiku Srpsku-rekao je Bašić.



Osamnaestogodišnji Milorad Simić iz Ugljevika, član je Vaterpolo kluba Crvena Zvezda a ovaj sport trenira punih pet godina.

-Kao mali zavolio sam vaterpolo, jer sam često sa ocem gledao utakmice Srbije koja uvijek postiže uspjehe na svim takmičenjima-rekao je Simić.

On je poručio mladim ljudima da se bave sportom I da budu uporni.
Vaterpolisti iz Beograda nastupaće na Dvanaestom međunarodnom vaterpolo truniru “Sarajevo champions challenge 2022” koji će se održati predstojećeg vikenda na Olimpijskom bazenu na Otoci.

Na turniru će pored beogradske Crvene zveze nastupiti  i U-19 ekipe Budve, POŠK-a iz Splita i reprezentacija Bosne i Hercegovine.