TREĆE MJESTO NA REPUBLIČKOM FINALU U DžUDOU – MOI RS :: Semberija INFO ::

 

TREĆE MJESTO NA REPUBLIČKOM FINALU U DžUDOU – MOI RS


Učenici JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Bijeljina su u srijedu 11. maja 2022. godine učestvovali na republičkom finalu u džudou za osnovne škole u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske koje je održano u JU Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ u Ugljeviku. Učestvovalo je 20 učenika koji su osvojili 17 medalja u svim težinskim i starosnim kategorijama (3 zlatne, 8 srebrnih i 6 bronzanih medalja).

Prva mjesta su osvojili učenici: Jovan Bodirogić (IX-4), Jovana Đurić (VIII-6) i Slobodan Ćurčić (IV-4).

Druga mjesta su osvojili učenici: Dušan Krunić (I-1), Nikola Lazarević (III-6), Petar Ćurčić (III-2), Pavle Macan (VI-1), Selena Tomić (VIII-1), Luka Tomić (VI-4), Nikola Bodirogić (IX-4) i Dajana Radić (IX-5).

Treća mjesta su osvojili učenici: Nikola Tomić (I-1), Vuk Radovanović (I-2), Nikola Nešković (VI-3), Dragan Purković (II-4), Pavle Perušinović (IV-3) i Goran Đurić (V-7).

JU Osnovna škola „Sveti Sava“ Bijeljine je zauzela, prema broju osvojenih medalja, treće mjesto u ukupnom plasmanu i osvojila odgovarajući pehar.
 

Zaduženi nastavnik je bio Igor Solaković.

Direktor škole Đorđe Mirković i nastavnik Igor Solaković su istakli da će se i u narednom periodu nastaviti uspješna saradnja sa Džudo klubom „Panteri“ Bijeljina gdje treniraju učenici škole.