TRI ZLATA NA PRVENSTVU BIH :: Semberija INFO ::

 

TRI ZLATA NA PRVENSTVU BIH


Proteklog vikenda u Lukavcu je održano Prvenstvo Bosne i Hercegovine za mlađe pionire i kadete  na kojem je nastupilo oko 350 takmičara iz 50 klubova. Džudo klub „Panter“ iz Bijeljine  je u ukupnom plasmanu za mlađe pionire bio najuspješniji osvojivši pehar za prvo mjesto.

U kategoriji pionira zlatne medalje su osvojili Slobodan Ćurčić i Goran Đurić dok je Milica Hržić osvojila bronzanu medalju. Tri kadetkinje Pantera su se popele na pobjedničko postolje. Zlatnu medalju je osvojila Teodora Trifković dok su se srebrom okitile Milkica i Milica Đurić.



Ovo je nastavak dobrih rezultata koje su mladi džudisti Pantera ostvarili na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe pionire i kadete koje se 19. marta održalo u Bijeljini. I tada su Slobodan Ćurčić, Goran Đurić i sestre Đurić bili zlatni i ponijeli titulu prvaka Republike Srpske.

Osvajači prvih i drugih mjesta na Prvenstvu BiH ušli su u sastav reprezentacije BiH i tako stekli pravo nastupa na prvenstvima Balkana i Evrope. Takmičare je vodio trener Vladimir Đokić
-Pioniri su na najbolji mogući način prezentovali najbolju školu džudoa u RS i BIH. Masovnost i kvalitet su naš moto dugi niz godina na čemu se moramo zahvaliti našim trenerima, roditeljima i upravi kluba na čelu sa predsjednikom Ognjenom Đukom koji uz velike napore izvode djecu na pravi put i čine ih pobjednicima kako na tatamiju tako i u životu. Učinili su nas još jednom ponosnim i srećnim“, kažu iz uprave Džudo kluba „Panter“.