KMF „RADNIK-SITI“ JE PRAVO MJESTO ZA RAST I DOKAZIVANjE :: Semberija INFO ::

 

KMF „RADNIK-SITI“ JE PRAVO MJESTO ZA RAST I DOKAZIVANjE


Foto
Uprava KMF „Radnik-Siti“ nastavlja sa forsiranjem mladih igrača, futsalera koji dolaze iz našeg grada. U prošloj sezoni, pored iskusnih prvotimaca, nosioci igre su bili mladići Miljan Odžaklić i Branislav Panić, a ove sezone pored nekoliko igrača izdvojilo se ime Stefana Rakića.

Stefan je rođen u Bijeljini 1998. godine i od malih nogu je u fudbalu. Prve korake je napravio u ekipi FK "Proleter" iz Dvorova, a sa deset godina prelazi u FK "Radnik" Bijeljina gdje prolazi sve selekcije kluba. Nakon toga se seli u ekipu FK "Zvijezda 09" iz Etno sela Stanišić čiji stručni štab odlučuje da ga pošalje na kaljenje, te kao pozajmljeni fudbaler nastupa za ekipu FK "Podrinje" iz Janje i ekipu NK "Zvijezda" iz Gradačca. Tekuću sezonu igra za seniorsku ekipu FK "Drina" Zvornik.

Početkom takmičarske sezone 2021/22. pridružuje se treninzima i takmičarskim utakmicama ekipe KMF „Radnik-Siti“. Osim nastupa na futsal turnirima u pauzama prvenstva, nastup za ekipu KMF „Radnik-Siti“ je prvi Stefanov dodir sa futsalom. Veoma se brzo uklapa u ekipu, te postaje jedan od glavnih oslonaca stručnog štaba Radnik-Sitija. Uz iskusne futsal majstore, Stefan uz Miljana i Branislava postaje jedan od nosilaca igre KMF „Radnik-Siti“ koja se, nakon jedanaest kola nalazi na čelnoj poziciji na tabeli Prve futsal lige RS.

 U tekućoj sezoni popularni Raka je nakon jedanaest kola postigao osam pogodaka i na listi strijelaca ekipe se nalazi na drugom mjestu, odmah iza kapitena Cvijetina Cileta Pavića. 

-Stefanu želimo puno sreće u nastavku karijere, te da sa puno uspjeha nosi dres ekipe KMF „Radnik-Siti“", poručuju iz bijeljinskog futsal kluba.

(Semberija info)