AK "ATLETIK" USPJEŠAN U BRČKOM :: Semberija INFO ::

 

AK "ATLETIK" USPJEŠAN U BRČKOM


"U svijetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo."

U Brčkom je održan 2. kros "Brčko 2021" na kojem je, sa 17 takmičara učestvovao AK "Atletik" iz Bijeljine. Učestvovali su  najmlađi atletičari, nekima je ovo bilo prvo takmičenje pa je zbog toga uzbuđenje trajalo cijeli dan. Kao i svaki put do sada Ema Kovač je ubjedljivom pobjedom osvojila zlatnu medalju i opet dokazala da je najbolja od najboljih u BiH ali i regionu u kategoriji pionirki. 

-Čestitamo Ema i srećni smo što si dio našeg tima. Posebne čestitke idu za naše najmlađe učesnice Daru i Nesibu koje imaju po pet godina a već hrabro trče atletskim stazama. Dara Džuveleković je osvojila srebrenu medalju a Nediba Ćosić bronzanu.  Bravo i za ostale članove AK "Atletik" koji su se odlično borili sa djevojčicama i dječacima koji su češće učestvovali na raznim uličnim trkama i atletskim  takmičenjima od njih. Naše vrijeme tek dolazi i za njih će tek da se čuje: Dunja Džuvelekovic, Kosta Radovanović, Arsen Radovanović, Nikola Lucić, Andrej Đukanović, Una Mirić, Teodor Mišić, Mia Đurković, Luka Rakić, Matej Rakić, Pavle Ilić, Zana Đurković, Draga Đurković i Luka Pajkić.

Veliko hvala i roditeljima na podršci hvala Vam  sto zajedno  gradimo jednu lijepu atletsku priču u Bijeljini!" poručuju iz AK "Atletik" Bijeljina.