KK UNSU: U NEDJELjU IV OTVORENO KARATE PRVENSTVO GRADA BIJELjINE TROFEJ BIJELjINE 2021 :: Semberija INFO ::

 

KK UNSU: U NEDJELjU IV OTVORENO KARATE PRVENSTVO GRADA BIJELjINE TROFEJ BIJELjINE 2021


U nedjelju u Bijeljini u organizaciji kk.“UNSU“ održava se tradicionalno internacionalno IV Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine “TROFEJ BIJELjINE 2021“.

Turnir se održava uz saglasnost i odobrenje karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine, uz generalno pokroviteljstvo administrativne službe Grada Bijeljina, na čelu sa Gradonačelnikom Gospodinom Ljubišom Petrovićem, te Ministartva za porodicu Omladinu i sport Republike Srpske.



Veliku pomoć u pripremi i organizaciji ovog sportskog događaja ovaj put pružio nam je veliki broj sponzora, što će nam kao organizatorima pomoći da kompletan događaj sprovedemo na najbolji mogući način i da još jednom pokažemo odlično domaćinstvo.

Iako su prijave još uvijek u toku, već sada možemo reći da ćemo ugostiti preko 50 klubova iz 8 zemalja; Hrvatske, Austrije, Crne Gore, Slovačke, Srbije, Belgije i Slovenije i Bosne i Hercegovine što nam garantuje još jedan  vrhunski turnir u Bijeljini. 



S obzirom, na zdravstvenu situaciju i brigu za sve učesnike svakako ćemo se kao organizatori i domaćini potruditi da sve sprovedemo prema mjerama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Nažalost zbog epidemioloških mjera i ovaj put publici neće biti moguć ulazak u dvoranu.

Svečano otvaranje turnira planirano je u 14:00 časova, nakon čega će nastupiti seniori i seniorke u open kategoriji. U prvom dijelu takmičarskog dana vidjet ćemo sve uzrasne kategorije u katama pojedinačno i ekipno, te djecu do 13 godina u borbama pojedinačno. Kadeti i juniori u borbama svoj nastup će imati nakon seniora negdje oko 15:00 časova. završetak je planiran oko 19:00 časova kada ćemo proglasiti ukupne pobjednike ovogodišnjeg Trofeja Bijeljine.

Sa svim u vezi u ime UO kluba, te u ime Organizacionog Odbora turnira, želimo istaći da  će nam biti čast i zadovoljstvo  da još jednom ugostmo klubove kako iz BiH tako i drugih zemalja sa ciljem jačanja naših veza i popularizacije karate sporta kod nas i u regionu.


Goran Ivković Predsjednik Org. Odbora i Predsjednik UO kluba