U NEDJELjU U BIJELjINI ODRŽAVA SE RANIJE DVA PUTA ODLOŽENO SENIORSKO KARATE PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE - POJEDINAČNO I EKIPNO :: Semberija INFO ::

 

U NEDJELjU U BIJELjINI ODRŽAVA SE RANIJE DVA PUTA ODLOŽENO SENIORSKO KARATE PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE - POJEDINAČNO I EKIPNO


Nakon što smo zbog mjera Kriznog štaba Vlade Republike Srpske i nepostojanja tehničkih uslova dva puta bili primorani odlagati pojedinačno i ekipno Seniorsko Prvenstvo Republike Srpske, ovim putem vas želimo obavjestiti da će se pomenuto Prvenstvo održati u nedjelju 04.04.2021. godine u Bijeljini, u sportskoj dvorani "Filip Višnjić" (Gimnazija).
 
Podsjećamo, da je Organizator Prvenstva Regionalni karate savez BMSiP-e i karate savez Republike Srpske, dok je tehnička organizacija i domaćinstvo dodjeljena karate klubu “UNSU“ iz Bijeljine, koji će evo po treći put pripremati organizaciju istog i nadamo se sprovesti je do kraja.
 
Na Prvenstvu koje je kvalifikaciono za predstojeće državno prvenstvo učešće će uzeti klubovi iz cijele Republike Srpske. Takmičenje počinje u 10:00 časova i odvijat će se tokom cijeloga dana u katama ekipno i pojedinačno, zatim u borbama pojedinačno i ekipno, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvenstvo se organizuje bez prisustva publike i sprovešće se prema svim propisanim mjerama Kriznog štaba Vlade Republike Srpske. Ceremonija otvaranja prvenstva planirana je u 12:00 časova.
 
Generalni pokrovitelj Prvenstva je Grad Bijeljina na čelu sa Gradonačelnikom Gospodinom Ljubišom Petrovićem, koji je prepoznao važnost organizacije ovakvih i sličnih događaja u našem gradu dajući nam punu podršku u organizaciji.
 
Nama kao  domaćinu i tehničkom organizatoru, čast  je i zadovoljstvo što će Grad Bijeljina posle više od jedne decenije ponovo biti domaćin jednog zvaničnog karate prvenstva! 
 
Pres služba kk. "UNSU" Bijeljina