U SUBOTU U BIJELjINI ODRŽAVA SE RANIJE ODLOŽENO SENIORSKO PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE - POJEDINAČNO I EKIPNO :: Semberija INFO ::

 

U SUBOTU U BIJELjINI ODRŽAVA SE RANIJE ODLOŽENO SENIORSKO PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE - POJEDINAČNO I EKIPNO


U subotu u Bijeljini, u gradskoj dvorani Gimnazije “Filip Višnjić“ održava se ranije odloženo seniorsko Prvenstvo Republike Srpske za seniore i seniorke u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

Organizatori Prvenstva su Regionalni karate savez BMSiP-e i karate savez Republike Srpske, dok je tehnička organizacija i domaćinstvo dodjeljena karate klubu “UNSU“ iz Bijeljine.

Na prvenstvu koje je kvalifikaciono za predstojeće državno prvenstvo učešće će uzeti klubovi iz cijele Republike Srpske, a takmičenje počinje u 09:00 časova i odvijat će se tokom cijeloga dana u katama ekipno i pojedinačno, zatim u borbama pojedinačno i ekipno, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ceremonija otvaranja prvenstva planirana je u 12:00 časova.

Generalni pokrovitelj Prvenstva je Grad Bijeljina na čelu sa Gradonačelnikom Gospodinom Ljubišom Petrovićem, koji je prepoznao važnost organizacije ovakvih i sličnih događaja u našem gradu dajući nam punu podršku u organizaciji.

Posle više od deset godina u prilici smo, da kao domaćini i tehnički organizatori Prvenstva, ugostimo najbolje seniore i seniorke Republike Srpske. Sve to nam čini izuzetnu čast ali i obavezu da jedan ovakav događaj sprovedemo na najvišem mogućem nivou u organizacionom smislu, a posebno u ovako specifičnim okolnostima prouzrokovane pandemijom. Sobzirom na trenutnu situaciju, Prvenstvo će se odvijati bez prisustva publike, shodno mjerama koje propisuje Vlada Republike Srpske. Naš cilj je da kao domaćini zajedno sa pokroviteljem Prvenstva opravdamo povjerenje organizacije ukazano od strane Saveza.