INTER PETARDOM ZAPRETIO SEVILjI: ITALIJANI PREGAZILI ŠAHTJOR :: Semberija INFO ::

 

INTER PETARDOM ZAPRETIO SEVILjI: ITALIJANI PREGAZILI ŠAHTJOR


Fudbaleri Intera savladali su Šahtjor 5:0 (1:0) i plasirali se u finale Lige Evrope, gde će im u petak od 21 čas u Klenu rivali biti Sevilja, koja je u nedelju veče bila bolja od Mančester Junajteda 2:1.

Igrao se 19. minut kada je Lautaro Martinez uspeo da pogodi nakon fantastičnog centaršuta sa desne strane koji je uputio Barela. Glavom je odlično reagovao, lopta je spakovana u sam ugao golmana Pjatova.

U 48. minutu igrači Šahtjora su tražili jedanaesterac, ali se sudija ostao nem.
 
I onda 64. minut, Inter je poveo sa 2:0, Dambrozio je dočekao centaršut Brozovića, odlično skočio i smestio loptu u mrežu za veliku prednost svog tima.

Samo deset minuta kasnije sve je rešeno, bila je to polukontra Intera, Lukaku dobija asistenciju ni kriv, ni dužan, nije baš želeo da doda do Argentinca koji pokazuje fenomenalne realizatorske sposobnosti za 3:0.

Nije to bilo sve od Intera, dali su gol i u 78. minutu, Lukaku je dočekao asistenciju Lautara Martineza, prethodno su fudbaleri Šahtjora neshvatljivo izgubili loptu na svojoj polovini.

Pustili su igrači Šahtjora sve niz vodu već tada, a onda su primili još jedan gol za konačnih 5:0. Lukaku je sve sam uradio. Belgijanac je pretrčao čuvara i lagano savladao Pjatova u 84. minutu.

(telegraf.rs)