FK PODRINjE: JUSUFOVIĆ IZVRŠIO PROZIVKU :: Semberija INFO ::

 

FK PODRINjE: JUSUFOVIĆ IZVRŠIO PROZIVKU


Naselje Janja, a i cijela Semberija odahnula je što se tiče fudbalskih zbivanja. Sa pripremama je počeo prvoligaš Podrinje.Trener  Muhamed Jusufović sa saradnicima izvršio je prozivku, saopstivši i plan priprema. Radiće se u Janji i u trećoj fazi biće odigrano i nekoliko pripremnih utakmica.Javilo se 18 igrača, a neki su bili opravdano odsutni.

Proteklih dana bilo je dosta govora o statusu kluba, a pominjalo se čak i gašenje. Fudbalska javnost tim povodom bila je zatečena, ali je vladalo uvjerenje da do toga neće doći.

I ovog puta, kao i do sada dijaspora je odigrala odlučujuću ulogu. Obezbijeđena su određena finansijska sredstva za rad i još jednom pobijedila je velika ljubav prema klubu.

Prethodno je izabrano i novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Mujom Bogaljevišem.

Velika sloga mještana Janje još jednom je došla do punog izražaja. Naše ambicije su da se plasiramo u gornji dio tabele. Narednih dana ćemo formirati kompletan tim i vjerujem da će sve strukture u klubu dati maksimum da planove i ostvarimo," kaže trener Muhamed Jusufović, dugogodišnji kapiten i najbolji igrač.