Regionalna fudbalska liga Republike Srpske grupa Istok: FK Mladost - Promjenljive igre za zlatnu sredinu :: Semberija INFO ::

 

Regionalna fudbalska liga Republike Srpske grupa Istok: FK Mladost - Promjenljive igre za zlatnu sredinu


ФК Младост из Богутовог Села
Bogutovo Selo: U jesenjem dijelu regionalnog Istoka Mladost je odigrala promjenljivo i plasirala se na 8. mjesto sa 25 bodova, što je zlatna sredina. Zabilježeno je 7 pobjeda, 4 remija, 4 poraza, uz gol razliku 34:20.

"Odigrali smo solidno, a uvijek može bolje. Znatno smo podmladili ekipu pa se to odrazilo i na igre, Protiv najjačih smo igrali i najbolje, a nekoliko bodova smo olako prepustili rivalima. Naš cilj u proljeće je mjesto u gornjem dijelu. Titula prvaka nije imperativ, ali ako se ukaže prilika zašto je ne iskoristiti. Prema našim prognozama Šekovoći i Rudar 1925 su glavni kandidati za prvaka," kaže trener Mladosti Velibor Vujić.

"Kao kapiten zadovoljan sam plasmanom. Imamo dobre uslove za rad i vjerujem da na proljeće možemo odigrati bolje jer tradicionalno drugi dio igramo bolje. Igrački kadar moramo zadržati i, naravno, još nekim mlađim ukazati priliku," kaže kapiten Miroslav Lazarević, jedan od najiskusnijih igrača.

Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević