Regionalna fudbalska liga Republike Srpske grupa Istok: Prvo mjesto nije nedostižno :: Semberija INFO ::

 

Regionalna fudbalska liga Republike Srpske grupa Istok: Prvo mjesto nije nedostižno


ФК Партизан из Доње Трнове
Donja Trnova: Fudbaleri Partizana iz Donje Trnove su napravili veliko pozitivno iznenađenje plasiravši se na 4. mjesto u jesenjoj polusezoni sa 27 osvojenih bodova, što je za tri manje od lidera Šekovića i drugoplasiranog Omladinca iz Potočara.

Od 15 odigranih utakmica zabilježeno je 8 pobjeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 29:18. Ovaj plasman je za mnoge iznenađenje, ali ne i za odgovorne u klubu. Oni nagoveštavaju na proljeće i borbu za prvaka i prelazak u Drugu fudbalski ligu.

"Imamo iskusan igrački kadar pa je ovaj plasman za nas očekivan i malo je nedostajalo da budemo i prvi. Naš cilj u prvom redu je da se nikad više ne borimo za opstanak, a ako se ukaže prilika zašto ne i prvo mjesto. Atmosfera u klubu je dobra i nikad nije bila bolja. Mi u upravi nastojimo da igračima obazbijedimo dobre uslove za rad, a oni nam uzvraćaju dobrim igrama. U ovoj polusezoni kvalitet klubova je uglavnom izjednačen, a za prvo mjesto konkuriše deset ekipa. To je dobro za fudbal na ovim prostorima i prema našim prognozama svi će konkurisati za prvaka," kaže predsjednik kluba Jovica Đurđević.

"Odigrali smo dobro, možda i najbolju polusezonu od kad smo članovi ove lige. Zahvalnost upravi na obezbeđenju dobrih uslova za rad. Zajedničkim snagama očekujem nastavak i drugog dijela prvenstva. Prvo mjesto nije nedostižno, ali nam to nije prioritet. Zahvalnost i našim navijačima koji su nam uvijek bili dvanaesti igrač," kaže kapiten Dragan Sekanić.

Za Semberija INFO - Mijodrag Jakovljević