RAZOČARENjE MILOJEVIĆ: IGRAČIMA ZAMJERAM STRAH U IGRI :: Semberija INFO ::

 

RAZOČARENjE MILOJEVIĆ: IGRAČIMA ZAMJERAM STRAH U IGRI


Foto: Tanjug/AP
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je utučen nakon teškog poraza u 5. kolu Lige šampiona. Bajern je očitao lekciju beogradskom timu i slavio 6:0, te pokazao da je u ovom trenutku dvije klase iznad šampiona Srbije.

Milojević je nakon poraza kratko prokomentarisao meč u izjavi za Arenu Sport.

– Zaslužena pobjeda Bajerna. Nema šta da se doda. Tehniči, brzinski sve je to previše za nas. Ono što zamjeram igračima je strah koji imamo. Ne kažem da Bajern nije bio pravi, oni su klasa za sebe, ali kod nas imamo strah od odgovornosti. To mi se ne sviđa. Moramo to da ispravimo i da vidimo zašto je to tako – rekao je Milojević.

Marko Marin, kapiten Crvene zvezde, bio je potpuno odsječen. Bajern je presingom “ubio” domaći tim, koji nije uspijevao da sastavi nekoliko dodavanja, a gosti su svaku grešku znali da kazne.

– Ovom nivou na kojem je Bajern Zvezda će teško da priđe u skorijoj budućnosti – istakao je Marin i dodao: Oni su izašli agresivno od prvog minuta. Bajern nakon promjene trenera igra konkretnije prema naprijed i stvarno je opasan. To su pokazali i u ovom meču u kojem su nas potpuno nadigrali.

(srpskainfo.com)