ODRŽAN SEDMI MEĐUNARODNI TURNIR U FUDBALU ZA DJECU :: Semberija INFO ::

 

ODRŽAN SEDMI MEĐUNARODNI TURNIR U FUDBALU ZA DJECU


Soccer kids
Proteklog vikenda u Etno selo Stanišići je održan sedmi međunarodni turnir u fudbalu za djecu od  2006. do 2013.godišta  u organizaciji Škole fudbala Soccer kids Bijeljina. Turnir pod nazivom ,,Soccer Days Bijeljina 7" je jedan od najboljih u Bosni i Hercegovini i iz godine u godinu okuplja sve više ekipa.

Ove godine učestvovalo je ukupno 90 ekipa u sedam uzrasnih kategorija. Bile su tu ekipe iz Beograda,Zrenjanina, Sarajeva i mnogih drugih gradova iz bivše Jugoslavije. Poslije dva dana takmičenja pobjednici su dobili vrijedne nagrade. Ove godine uvedeno je nešto novo, a to je "Idealna postava". Umjesto individualnih nagrada, svakom godištu dodijeljene su nagrade za tim od 7 najboljih. 

Škola fudbala "Soccer kids Bijeljina" se potrudila da bude dobar domaćin i svi  učesnici su otišli kući zadovoljni, sa puno lijepih utisaka iz Bijeljine, poručivši da će obavezno doći i naredne godine. Vrijedi istaći da je Soccer kids najstarija škola fudbala u Bijeljini koja radi već sedam godina.

Pored toga što je bila dobar domaćin i organizator, Soccer kids je i rezultatski najuspješnija škola na čitavom turniru osvojivši 2 zlatne (2008. i 2012. godište), 2 srebrene (2006.i 2007. godište) i jednu bronzanu medalja (2010. godište).

Ovaj turnir dostojno je predstavio Grad Bijeljinu i domaćini se nadaju da će iduće godine biti mnogo veći broj ekipa. 

Takođe, Soccer kids upućuje veliku zahvalnost Sanji i Borisu Stanišić koji su omogućili da se turnir odigra na njihovim terenima, zatim, Branku i Stevici Despotović za ogromnu podršku, Kampione Duško Marković za stajling nasih šampoiona, kao i svim sponzorima, roditeljima, članovima i svima koji su pomogli u organizaciji turnira.

Soccer kids