Soccer kamp otvoren za sve klubove i škole fudbala :: Semberija INFO ::

 

Soccer kamp otvoren za sve klubove i škole fudbala


Predstojeći "Soccer kamp" koji se održava na olimpijskoj ljepotici Jahorini, predstavlja jedinstvene pripreme za najmlađe fudbalere i fudbalerke. Kamp je otvorenog tipa, što znači da na pripreme, pored članova Škole fudbala Soccer kids Bijeljina mogu ići i članovi drugih fudbalskih klubova i škola fudbala.

Kvalitetan način rada uz stručne trenere, sjajnu organizaciju kao i idealne uslove za treniranje, već su prepoznali treneri iz FK Radnik Bijeljina, koji su podržali i preporučili svojim članovima da prođu kroz ovaj kamp.  

Najstariji gradski fudbalski klub "Radnik" i najstarija škola fudbala "Soccer kids Bijeljina", iako veliki rivaili na mnogim turnirima, imaju sjajnu dugogodišnju saradnju.

Veliki broj djece iz naše škole su nosila i nose dres kadestkih, juniorskih selekcija FK Radnik, a neki od njih su sada u  sastavu prvog tima.



Zahvalni smo upravi iz FK Radnik koji su prepoznali naš kamp kao jedan kvalitetan trenažni ciklus. Svi polaznici kampa pored rada na tehničko-taktičkim elementima igre, imaće kvalitetnu i stručnu obuku, odmor od savremenih tehnologija, boravak u prirodi uz svjež planinski vazduh kao i druženje sa drugarima kroz igru - poručuju iz škole fudbala Soccer kids Bijeljina.

Podsjećamo Vas da se prvi Soccer kamp održava od 1. do 6. jula na Jahorini za djevojčice i dječake, uzrasta od 2008.  do 2015. godista i da su svi dobrodošli, bez obzira iz kog su fudbalskog kluba ili škole fudbala.

Sve informacije za sam kamp možete dobiti u školi fudbala Soccer kids Bijeljina ili putem telefona 065680740 ili 065896978.