ITALIJANI PIŠU: PAVLOVIĆ NIJE PROŠAO MEDICINSKE PREGLEDE U LACIJU


Foto: Telegraf.rs
Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović koji je trebalo da za 5.5 miliona evra pređe u redove italijanskog Lacija nije prošao prve lekarske preglede.

Kako prenosi italijanski dnevnik Masađero,  posle prve posete klinici Paideia odlučeno je da odlični štoper ponovi testiranje. Italijani žele da provere u kakvom se fizičkom stanju nalazi fudbaler, pa se novi pregledi nastavljaju u ponedeljak, uz, kako navode, nadu da če ovoga puta sve biti  dobro sa fudbalerom.

Fudbaler Partizana vreme u RImu proveo je sa Matejom Kežmanom, koji je organizovao susret i sa Sergejem Milinkovićem Savićem i Adamom Marušićem.

Supertalentovani štoper, rođen 2002. godine, zablistao je tokom prolećne sezone u dresu Partizana. Posle odlično odigranog derbija u martu počela su interesovanja velikih klubova. Juventus je bio viđen kao novi klub Partizanovog super produkta, ali je na kraju pobedu odneo Lacio.

Da podsetimo, transfer bi trebalo da bude težak 5,5 miliona evra. Uz podatak da bi Pavlović ostao na jednogodišnjoj pozajmici u Humskoj.

(telegraf.rs)