Pojačanje u trenerskom timu ŠF "Soccer kids Bijeljina" :: Semberija INFO ::

 

Pojačanje u trenerskom timu ŠF "Soccer kids Bijeljina"


Da se u školi fudbala "Soccer kids Bijeljina" ništa ne prepušta slučaju i da nema mjesta za inprovozaciju, govori i angažman još jednog trenera u svom timu. Riječ je o  dugogodišnjem sportskom radniku koji je imao bogatu fudbalsku karijeru Goranu Jandriću.


 
"Zbog svog bogatog iskustva i stečenog znanja uprava ŠF "Soccer kids Bijeljina" je ukazala povjerenje Goranu Jandricu. On je neko ko iza sebe ima dosta iskustva i znanja. Više puta je dokzao da stečena znanja zna da prenese na najmlađe. Smatram da će Jandrić svojim radom i trudom unaprijediti naš trenerski tim, a samim tim i rezultate naših selekcija"- istakla je Biljana Petrović, predajednik ŠF "Soccer kids Bijeljina"
 
Ovoga puta izostala je uobičajena dobrodošlica, jer je Goran Jandrić dugogodišnji prijatelj kluba i neko ko je uvijek tu za klub. "Iako sam godinama uz ŠF "Soccer kids Bijeljina" veliko mi je zadovoljstvo što sam zvanično postao dio trenerakog tima. Zahvalio bi se upravi na ukazanom povjerenju i da ćemo dugogodišnje prijateljstvo nastaviti kroz trenerski rad, jer je Soccer kids jedna velika porodica".-izjavio je Goran Jandrić, trener u ŠF "Soccer kids Bijeljina".
 
Za one koji ne znaju, Goran Jandrić, rođen je 02.02.1973. godine Šipovu. Svoju fudbalsku karijeru počeo je u FK Elektrobosna Jajce gdje je prošao sve selekcije. Kasnije odlazi u Srbiju gdje nastpa Za FK Veternik, FK Petrovaradin, FK Tekstilc Odžaci, zatim u Crnoj Gori za FK Sutjeska iz Nikšića. Potom slijedi ponovo povratak u BiH gdje nastupa za FK Glasinac Sokolac, FK Ledinci Bijeljina, FK Proleter Dvorovi, FK Jedinstvo Brodac i na kraju FK Kolektiv Međasi gdje završava fudbalsku i započinje trenersku karijeru.