RADNIK UBJEDLjIV NA POČETKU PRIPREMA, SAVLADANA ZVIJEZDA 09! :: Semberija INFO ::

 

RADNIK UBJEDLjIV NA POČETKU PRIPREMA, SAVLADANA ZVIJEZDA 09!


Fudbaleri Radnika pobjedom su otvorili seriju test utakmica za nastavak prvenstva u prvoj ligi Republike Srpske. Na pomoćnom terenu sa vještačkom podlogom savladana je komšijska ekipa Zvijezda 09, rezultatom 3:1. Iako se radi o početku priprema naša ekipa pružila je izuzetno dobru partiju, a više od rezultata može da raduje fizička sprema i voljni momenat naših fudbalera. Radnik je tokom svih 90 minuta kontrolisao utakmicu, bio bolji rival, stvarao prilike i na kraju sasvim zasluženo ubjedljivo pobijedio.


 
Ono što posebno može da raduje trenera Đurića, a i navijače Radnika je činjenica da su na visini zadatka bila naša zimska pojačanja. Upravo su novajlije bili strijelci pogodaka , prvi je mrežu zatresao Marko Dedijer. Krilni fudbaler pristigao iz kraljevačke Sloge pogodio je sredinom prvog poluvremena. Drugi i treći pogodak djelo su Dušana Ristića, napadača koji je u naše redove stigao iz Podrinja iz Janje. Konačan rezultat postavio je Ševkija Resić iz penala u samom finišu utakmice.


 
Trener Velibor Đurić pružio je priliku 21. igraču , jedino je golman Dalibor Mitrović na terenu proveo svih 90 minuta, a ostali igrači dobili su po 45 minuta.
 
U prvom poluvremenu nastupali su:
Dalibor Mitrović - Aleksandar Vasić, Nenad Rašević, Marko Despotović, Pavle Maletić - Nikola Danilović, Dragan Matković, Aleksandar Maksimović, Marko Dedijer, Andrej Krstić - Dragan Došlo


 
Drugo poluvrijeme:
Dalibor Mitrović, Stefan Ristivojević, Slobodan Tomić, Miloš Jokić, Nenad Srećković - Jovan Novak, Milan Gavrić, Andrija Lošić, Stefan Paranos, Miljan Odžaklić - Dušan Ristić.