Mesi: Svjestan sam da mi se bliži kraj igračke karijere :: Semberija INFO ::

 

Mesi: Svjestan sam da mi se bliži kraj igračke karijere


Фото - Танјуг / АП
PARIZ- Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi izjavio je da je svjestan da mu se bliži kraj igračke karijere, prenose francuski mediji.

Mesi (35) će pokušati sa Argentinom da osvoji Svjetsko prvenstvo u Kataru, pošto je to jedina titula koja nedostaje fudbaleru Pari Sen Žermena. On je prošle godine stigao u PSŽ iz Barselone, a najvjerovatnije će po završetku Mundijala odlučiti gdje će da nastavi karijeru.

"Uživam u predivnom gradu, ali nije bilo lako da se prilagodim. Sve se dogodilo iznenada i nisam mogao ranije da sa porodicom u svemu tome uživam. Obožavam fudbal i volim da ga igram. To je ono što sam radio cijelog života. Siguran sam da ću po završetku karijere ostati u fudbalu, ali na nekoj drugoj poziciji. Svjestan sam da neću moći još puno da igram", priznao je Mesi.

On ima ugovor sa PSŽ-om do kraja sezone, ali još nije odlučio gdje će da nastavi karijeru. Svetski mediji navode da bi Mesi mogao da se vrati u Barselonu, a pominjala se mogućnost odlaska u MLS ligu ili neki argentinski klub.

"Ne znam, još može mnogo toga da se dogodi. Kao dječak sam sanjao da igram u argentinskom fudbalu, a danas to zavisi od mnogih stvari. Imam porodicu, troje djece, nedavno sam napravio veliku promjenu u životu. To je bilo teško i meni i cijeloj porodici", zaključio je Mesi.

SP će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, a Argentina će biti u grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.


Glas Srpske