VLADIMIR BRADONJIĆ META ŽELJEZNIČARA :: Semberija INFO ::

 

VLADIMIR BRADONJIĆ META ŽELJEZNIČARA


Foto
Željezničar je jučer počeo sa pripremama za novu sezonu, a u narednim sedmicama radiće se i na kompletiranju igračkog kadra za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Plavih, Edis Mulalić, imaće pune ruke posla, a dva pojačanja su već stigla na Grbavicu, Santos Clerismario iz prijedorskog Rudara, te Dženan Haračić iz GOŠK-a.

I naredno pojačanje moglo bi da bude u ofanzivnom dijelu tima. Prema našim saznanjima klub sa Grbavice je već kontaktirao menadžera Vladimira Bradonjića, fudbalera PAOK-a sa željom da ovog krilnog napadača dovede na pozajmicu.

Bradonjić je u prethodnoj sezoni nastupao za B tim PAOK-a, no njegov boravak u Solunu ispresjecan je za dvije nezgodne povrede zbog koje nije igrao za "crno-bijele" previše. I sada, kada se ljetos trebao pojaviti na pripremama prvog tima doživio je novu povredu od koje se uspješno oporavio, ali je odluka da on ponovo nastupa za B tim. Ipak, s obzirom na to da druga liga Grčke počinje tek u drugoj polovini novembra i njemu bi odgovarala pozajmica u neki klub gdje bi se vratio u napadačku formu.

Za njegove usluge interesovali su se i još neki bh. klubovi, a vidjećemo kakva će na kraju biti odluka.