DRUGA LIGA FSRS GRUPA “ISTOK“: BRILjANTNE ODBRANE MLADOG JOVANA MITROVIĆA :: Semberija INFO ::

 

DRUGA LIGA FSRS GRUPA “ISTOK“: BRILjANTNE ODBRANE MLADOG JOVANA MITROVIĆA


DRUGA LIGA FSRS GRUPA “ISTOK“

STADION U DVOROVIMA.
FK“PROLETER “DVOROVI - FK “MLADOST“ ROGATICA - 1:0 (0:0)
SUDIJA: STEFAN ĐUKIĆ (UGLjEVIK)
STRIJELAC: DAVOR ARNAUTOVIĆ  u 69. minuti

ŽUTI KARTONI:
PROLETER: CRKVENjAŠ, ĆATIĆ, JOVANOVIĆ, RUŽIČIĆ,
MLADOST: BOŽOVIĆ, OBRADOVIĆ, TOŠOVIĆ, FURTULA
IGRAČ UTAKMICE: JOVAN MITROVIĆ, VRATAR DOMAĆE EKIPE.

PROLETER: MITOROVIĆ, SEKULIĆ, MRKAJIĆ, CRKVENjAŠ (od 59. DUPOR), ARNAUTOVIĆ, MATIJEVIĆ (od 46. BOJIĆ) RUŽIČIĆ, GOSPAVIĆ,ĆATIĆ, JOVANOVIĆ (od 87. BUNjEVAC) LAKIĆ, trener DRAGAN MATIĆ.
MLADOST: KRSMANOVIĆ, BOŽOVIĆ,ĆAĆIĆ, VLADIČIĆ, OBRADOVIĆ, MARJANOVIĆ, LUKIĆ (od 78. BALČAKOVIĆ, MILIČEVIĆ), TOŠOVIĆ, FURTULA, NIKOLIĆ, trener DRAGAN JOVANOVIĆ.

IGRANA JE DOBRA PRVENSTVENA UTAKMICA, VRLO VAŽNA ZA OBJE EKIPE,  PO IDEALNOM VREMENU, NA IDEALNOM TERENU.

IGRA JE BILA OTVORENA NA OBJE STRANE ,SA DOSTA ŠANSI ZA POSTIZANjE GOLOVA, ŠTO NIJEDNA EKIPA NIJE ISKORISTILA. JEDINI POGODAK NA UTAKMICI JE DJELO DAVORA ARNAUTOVIĆA, KOJI JE POVUKAO LOPTU SA CENTRA TERENA I KADA JE DOŠAO NA TRIDESETAK METARA OD GOLA GOSTIJU, OPALIO JE PO LOPTI KOJA SE KAO TANE ZABILA U MREŽU. ISPOSTAVILO SE NA KRAJU DA JE TO BIO I KONAČAN REZULTAT UTAKMICE.

POSEBNO SE MORA ISTAĆI IGRA I ODBRANE MLADOG VRATARA DVOROVLjANA, JOVANA MITROVIĆA, KOJI IMA SAMO 16 GODINA, A KOJI JE BRILjANTNO OBAVIO SVOJ POSAO, SPASIVŠI SVOJA VRATA U DVA TRI NAVRATA OD NAPADAČA KOJI SU BILI OČI U OČI SA NjIM. KRUNA SVEGA JE FENOMENALNA ODBRANA KAZNENOG UDARCA U 73. MINUTI, KADA JE PROČITAO IZVOĐAČA FURTULU I LOPTU SKRENUO U KORNER. ZASLUŽENO NOSI EPITET IGRAČA UTAKMICE.

​OVOM POBJEDOM FK “PROLETER“ JE OSVOJIO 34. BOD I TIME, VJEROVATNO, OBEZBIJEDIO SIGURAN OPSTANAK U OVOJ LIGI I U NAREDNOJ SEZONI, IAKO DO KRAJA IMA JOŠ 4 KOLA.

PIŠE:VLADAN SIMEUNOVIĆ