RADNIK-SITI SLAVIO U KOMŠIJSKOM DERBIJU :: Semberija INFO ::

 

RADNIK-SITI SLAVIO U KOMŠIJSKOM DERBIJU


Foto
U dvanaestom kolu Prve futsal lige RS ekipa KMF "Radnik-Siti" gostovala je kod komšija iz Ugljevika.

Utakmica je igrana u Sportskoj dvorani u Čeliću. Od samog starta Radnik-Siti je nametnuo svoj prepoznatljivi stil igre i već u prvom minutu dolazi u prednost. Cijelo prvo poluvrijeme ekipa Ugljevika je držala rezultatski priključak, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 3 : 3. U drugom dijelu futsaleri iz Bijeljine ubacuju u brzinu više i utakmicu rješavaju u svoju korist. Rezultat na kraju utakmice je bio 7 : 4. 

Mirko Marinković je bio trostruki strijelac, te zasluženo ponio epitet igrača utakmice, a pored njega u strijelce su se upisali još i golman Danijel Ružičić (dva pogotka), kapiten Cvijetin Cile Pavić i Miljan Odžaklić.
 
Treba naglasiti, kako smo pisali u toku protekle sedmice, da KMF "Radnik-Siti" nastavlja sa forsiranjem svojih mladih snaga, tako da je na ovoj utakmici šansu za igru dobio i šesnaestogodišnji Mihailo Trifković, koji je budućnost kluba iz Bijeljine. 

Ovom pobjedom Radnik je zadržao pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Leotara, te u narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu banjalučkog Borca.
 
(Semberija info)