FK „RADNIK“ DOČEKUJE PRVAKA :: Semberija INFO ::

 

FK „RADNIK“ DOČEKUJE PRVAKA


Na Gradskom stadionu u Bijeljini upriličena je pres konferencija povodom predstojeće utakmice 18. kola M:tel Premijer lige BiH između FK „Radnik“ i FK „Borac“. Utakmica se igra u nedjelju, 28. novembra na Gradskom stadionu sa početkom u 15 časova.

- U goste nam dolazi aktuelni prvak BiH. Iako su ostali bez sigurno ponajboljeg fudbalera lige, Stojana Vranješa oni i dalje imaju dobru i kvalitetnu ekipu i sigurno da zaslužuju pažnju sa naše strane. Što se tiče zdravstvenog stanja u mojoj ekipi, jedino je Gogić duži vremenski period van terena, u ekipu se vraća Aljkanović, ostali su svi tu i svi su dobro“, rekao je šef stručnog štaba FK „Radnik“ Velibor Đurić podsjetivši na prethodni meč na Grbavici, gdje su fudbaleri iz Semberije igrali dobar fudbal, kontrolisali igru ali je ipak viša sila okrenula ishod meča na stranu FK „Željezničar“.   

- Raspoloženje u našoj ekipi je dobro. Vrijedno radimo na treninzima i učinićemo sve da nakon utakmice u nedjelju bodovi ostanu u Bijeljini“, izjavio je Pavle Sušić, prvotimac FK „Radnik“.

FK „Borac“ trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli Premijer lige BiH sa osvojena 26 boda iz 17 utakmica.


Semberija info - I. Gutić