FK “SEMBERIJA” POPOVI: NOVI PREDSJEDNIK KLUBA BOJAN ERIĆ :: Semberija INFO ::

 

FK “SEMBERIJA” POPOVI: NOVI PREDSJEDNIK KLUBA BOJAN ERIĆ


Na nedavnoj sjednici upravnog odbora, FK “Semberija” Popovi dobila je novog predsjednika,inače, dugogodišnjeg saradanika i prijatelja kluba Bojana Erića. Uz zahvalnost na izboru, Erić je naglasio da je izuzetno ponosan što mu je ukazano povjerenje.

-Malo je reći da sam ponosan povjerenjem koje mi je ukazanao, imajuci u vidu istoriju našeg fudbalskog kolektiva koji ove godine slavi 100 godina svog postojanja. Pored značajnog jubileja, koji je svima za ponos, naš klub je pokrenuo inicijativu sprovođenja kapitalnih ulaganja u infrastrukturu koja će naš klub distancirati i po ovom osnovu svrstati u sam krem semberskog fudbala”, rekao je Erić. On je izrazio uvjerenje da će realizacijom planiranih investicija, klub imati ubjedljivo najbolje uslove za rast i razvoj.

-Tačno je da ja kao predsjednik nisam imao igračko iskustvo, ali je tačno i da sam lično učestvovao u radu kluba, te da ću svojim radom nastaviti na stvaranju boljih uslova za rast i napredak ovog sportskog kolektiva. Uz obećanje da ću opravdati očekivanja, prihvatam svu odgovornost koju nosi funkcija predsjednika fudbalskog kluba”, rekao je Bojan Erić.

Semberija info