KMF RADNIK-SITI NASTAVLjA PRIPREME ZA NOVU SEZONU :: Semberija INFO ::

 

KMF RADNIK-SITI NASTAVLjA PRIPREME ZA NOVU SEZONU


Ljetnja pauza traje, lopta se još nije počela kotrljati ni na svim velikim terenima (za sada samo Premijer ligu BiH) a u ekipi KMF "Radnik-Siti" se sklapa igrački kadar za narednu sezonu. Uspješna prethodna sezona i titula prvaka Druge futsal lige RS je dala veliku motivaciju da ova mlada ekipa odlučno nastavi i tokom priprema za predstojeću sezonu.

Nakon potpisa kapitena Cvijetina Pavića uprava kluba nastavlja pregovore sa ostalim igračima iz prošlogodišnje ekipe dok istovremeno radi i na dovođenju potrebnih pojačanja. Juče je na obostrano zadovoljstvo vjernost ekipi produžio i Miljan Odžaklić, jedan od nosilaca igre iz prethodne sezone. 



- Čast i zadovoljstvo mi je što sam našao zajednički jezik sa ljudima iz ekipe KMF "Radnik-Siti". Prošla sezona je za mene, kao i za ekipu KMF "Radnik-Siti" bila veoma uspješna i taj trend želimo da nastavimo i u prvoligaškom društvu. Veliko mi je zadovoljstvo da igram sa igračima koji su u početku moje karijere bilo moj uzor, ta da igranje sa njima može da služi napretku mene kao igrača futsala. Ambicije su uvijek iste, borba za sami vrh tabele a ako se ukaže prilika i za titulu koja bi našu ekipu odvela u Premijer futsal ligu BiH. Još jednom se zahvaljujem upravi kluba, a ja ću se truditi da opravdam ukazanu šansu i na terenu pokažem ono što se od mene očekuje", rekao je Miljan Odžaklić.

Tokom prethodne, pandemijom pogođene sezone mnogi prijatelji, navijači i simpatizeri ovog mladog kluba, uprkos nemogućnosti dolaska na tribine javljali su se sa željom da pomognu klub u njegovim počecima. 

-Svima smo odgovarali da ćemo početkom naredne takmičarske sezone napraviti akciju u kojoj će moći da pomognu klubu. Evo, započinjemo akciju #FUTSALUBIJELjINI kojom će svi oni koji žele da pomognu, moći da kupe članske karte za sezonu 2021/22. U prodaju su kartice od 20, 50 i 100KM, a za nabavku istih se možete obratiti Danijelu Periću i Mirzi Junuzoviću ili nam pisati na fb profil kluba. Svima se unaprijed zahvaljujemo i veoma se radujemo da Vas, naše navijače, vidimo na tribinama kako bodrite naš klub u novoj futsal sezoni“, poručuju iz KMF „Radnik-Siti“ uz obavještenje da je prvi član koji je kupio člansku karticu vlasnik Kafe bara "Terrazza" Aleksandar Kunovac, i sam izvrstan fudbaler.