SKUPŠTINA FK RADNIK: NOVA UPRAVA KLUBA :: Semberija INFO ::

 

SKUPŠTINA FK RADNIK: NOVA UPRAVA KLUBA


Na izbornoj skupštini FK Radnik, imenovan je novi Upravni odbor, a za predsjednika odbora izabran je Ljubomir Stević. U klub se vratio i Mladen Krstajić kao član Skupštine, ali će formalno voditi klub.

Skupština je protekla u efikasnom radu, a na samom početku gradonačelnik Ljubiša Petrović je svojom odlukom opozvao 11 bivših delegata i na njihovo mjesto imenovao nove članove Skupštine, kao što su delegati Novi Upravni odbor: Ljubomir Stević, predsjednik, članovi: Slaven Ristić, Jovan Gajić, Milenko Stevanović, Slobodan Lovrić i Svetozar Ostojić. Na konferenciji za novinare, Mladen Krstajić je istakao da stoji iza svakog člana i da je obavio razgovore. 

- Ono što smo gradili pet godina u poslednjoj godini je uništeno. Situacija je gora nego što je bila 2015.godine. Nisam više mogao da gledam urušavanje Radnika i na poziv gradonačelnika Petrovića sam se prihvatio da ponovo dođem u klub. Ovi ljudi koje smo izabrali su moj izbor i jedan od uslova da dođem ponovo u klub. Ovaj UO je „drim tim" u odnosu na prethodni,  tako da ne vidim razlog da ne napravimo bolji i jači Radnik nego što je bio”, rekao je Krstajić. Na Skupštini je bilo prisutno 15 delegata koji su bili jednoglasni prilikom imenovanja nove uprave.