Siti - Spursi: Igraće se fudbal, ovo se ponoviti NEĆE! :: Semberija INFO ::

 

Siti - Spursi: Igraće se fudbal, ovo se ponoviti NEĆE!


Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images
U jednoj od najspektakularnijih utakmica u istoriji fudbala videli smo bukvalno SVE. Pet golova za 20 minuta, preokret Sitija za prolazak, gol Spursa koji garantuje polufinale, pa radost u 93. zbog gola Sterlinga. A onda VAR i ofsajd!
 
Da vam je neko prepričavao ovaj meč i da nemate internet da proverite verodostojnost tih informacija - teško da biste poverovali u istinitost!
 
Spektakl nad spektaklima odigran večeras na "Etihadu" ulazi u istoriju fudbala. Ovo je bio jedan od najluđih i najsadržajnijih mečeva svih vremena, u kom smo videli SVE što jedna utakmica može da sadrži: goleadu, preokrete, dramu, suze radosnice i one zbog tuge.
 
Totenhem je polufinalista Lige šampiona nakon što je u Mančesteru primio četiri gola, u 93. minutu i peti, ali ih je spasila VAR tehnologija koja je "živa" u ovom takmičenju svega dva meseca. Dosuđena je ofsajd pozicija Kuna Aguera, a Siti više nije imao snage za još nestvarniji "comeback" od onog koji su izveli pre toga...
 
Spursi su tako prošli dalje zahvaljujući "golu u gostima" odnosno pobedi na svom velelepnom stadionu pre osam dana (1:0), u kom je upravo Aguero promašio penal.
 
Videli smo čak PET golova u prvih dvadeset minuta utakmice, u kojima su bila saržana dva preokreta, potom je Kun Aguero u 55. minutu doneo gol koji garantuje prolaz Totenhemu, ali je to Ljorente u 73. minutu "okrenuo" na drugu vodenicu.
 
Siti je dao sve od sebe i postigao je gol za prolaz preko Sterlinga u poslednjim trenucima utakmice, ali je Čakir procenio da je B. Silva dodao loptu, ne da se odbila od njega.
 
To je značilo ofsajd koji je signalizirala VAR soba i rešila meč, tako da će Ajaks biti rival Totenhemu u borbi za finale Lige šampiona.
 
MANČESTER SITI - TOTENHEM 4:3, UKUPNO 4:4 - SPURSI IDU DALjE!
/Sterling 4, 21, B. Silva 11, Aguero 59 - Son 7, 10, Ljorente 73/

​mondo