Kostić i Jović izrešetali "švabe", Liga šampiona je tako blizu! :: Semberija INFO ::

 

Kostić i Jović izrešetali "švabe", Liga šampiona je tako blizu!


Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su ekipu Štutgarta u 27. kolu Bundeslige. Sva tri gola u pobedi svog tima dela su Srpskih reprezentativaca Filipa Kostića i Luke Jovića

Ume Jović, ali ume i Kostić. Srpski vezista uspeo je da, bukvalno sam, reši pitanje pobednika u meču sa "švabama" i donese svojoj ekipi pobedu vrednu pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Na prvi gol čekalo se do 45. minuta. Odlično je ispratio Kostić akciju svoje ekipe i nakon izblokiranog pokušaja Luke Jovića došao do lopte, a onda na odličan način savladao gostujućeg golama za 1:0. Međutim, tu nije bio kraj surove dominacije Srba.

Ponovo je Kostić bio u glavnoj ulozi u 64. minutu kada je iskoristio asistenciju Hrvata Ante Rebića i potvrdio odličnu partiju sa dva gola. Na listi strelaca pridružio mu se i nezaustavljivi Luka Jović koji je na šest minuta do kraja meča došao do 16. gola u Bundesligi ove sezone i nastavio teror nad protivničkim golmanima kompletiravši "srpski" šut u Ajntrahtu.

Ovom pobedom, Ajntraht je prestigao Borusiju iz Menhengladbaha na četvrtoj poziciji i sada im sledi velika borba u narendih sedam mečeva, kako bi osigurali prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

Informer