KMF "POLICAJAC" POBJEDNIK FINALA KUPA U FUTSALU :: Semberija INFO ::

 

KMF "POLICAJAC" POBJEDNIK FINALA KUPA U FUTSALU


Pobjednik finala Kupa Republike Srpske u futsalu je ekipa KMF "Policajac" iz Banjaluke, koja je večeras ubjedljivom pobjedom 6:0 savladala ekipu KMF "Nevesinje".

Utakmica je održana u sportskoj dvorani "Nova banka" u Mrkonjić Gradu bez prisustva gledalaca i uz poštovanje epidemioloških mjera.

Kapiten KMF "Policajac" Dragan Verić rekao je novinarima da je ovo bila tvrda utakmica i da su drugim golom prelomili meč i zaslužno osvojili pobjednički pehar.

Predsjednik KMF "Policajac" Borislav Šarić zahvalio je opštini Mrkonjić Grad i lokalnom Kulturno-spotskom centru "Petar Kočić" što su omogućili da se finalna utakmica odigra.

- Ovo je za nas značajan treofej, jer smo osnovani 2018. godine, igramo Premijer ligu BiH i obezbijedili smo ostanak u ligi, s danas osvojili pobjedniki pehar kupa Republike Srpske - rekao je Šarić.

Kapiten KMF "Nevesinje" Goran Prodanović rekao je da mu je poraz teško pao i čestitao ekipi KMF "Policajac" za osvojeni kup.

Organizator finala Kupa Republike Srpske u futsalu bio je Fudbalski savez Republike Srpske, uz tehničku pomoć opštine Mrkonjić Grad i Kulturno-sportskog centra "Petar Kočić".
 
(SRNA)