KMF Radnik-Siti siguran na oproštaju od drugoligaškog društva :: Semberija INFO ::

 

KMF Radnik-Siti siguran na oproštaju od drugoligaškog društva


Iako današnja utakmica nije imala bodovnog značaja ni za domaće, a ni za goste is KMF "Dom sportova" Brod, jer je KMF "Radnik-Siti"  prošlo kolo i matematički obezbjedio titulu i plasman u veći rang, obje ekipe su pružile 100% svojih mogućnosti.

Domaći su od početka nametnuli svoj stil igre i samo je bilo pitanje šta će semafor da pokaže nakon 40 odigranih minuta. U veoma korektnoj i fer utakmici, domaći futsaleri su pobijedili rezultatom 10-1 i sezonu u Drugoj futsal ligi RS (grupa Centar) završili bez poraza (10 pobjeda  i 2 neriješene). 

Strijelci na današnjoj utakmici za ekipu KMF "Radnik-Siti" su bili Perica Trifković i Amir Zehić po tri gola, Muhamed Sajtanović dva gola, te Dejan Bogdanović i Miljan Odžaklić po jedan pogodak.

Ovom utakmicom bijeljinski futsaleri su spustili zavjesu na ovu futsal sezonu i na jesen ih čekaju novi izazovi i nastup u Prvoj futsal ligi RS. 

Iskrene čestitke igračima, službenim licima i rukovodećoj strukturi KMF "Radnik-Siti" na osvojenoj tituli i dostojanstvenom predstavljanju našeg grada, te im želimo da i naredne godine na pravi način predstavljaju Grad Bijeljinu na futsal sceni Republike Srpske.

​Semberija info