RADNIK NA PRAGU ANGAŽMANA NEKADAŠNjEG REPREZENTATIVCA :: Semberija INFO ::

 

RADNIK NA PRAGU ANGAŽMANA NEKADAŠNjEG REPREZENTATIVCA


Fudbalski klub Radnik na pragu je ozvaničenja prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku. Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Marko Maletić prva je želja bijeljinskog premijerligaša, a kako saznajemo, pregovori su u poodmakloj fazi. 

Maletić se već nalazi u Bijeljini, gdje su obavljeni preliminarni razgovori, a kako saznajemo, saradnja bi trebala da bude ozvaničena na period do isteka tekuće sezone. 

Radi se o dvadesetsedmogodišnjem ofanzivnom vezisti, koji je u bogatoj internacionalnoj karijeri nastupao za De Grafšap, Štutgart, Pariz, a ove jeseni bio je član Aluminija iz Ptuja.

U kratkoj izjavi Miletić je poručio da ima želju da pomogne “plavima.”

"Obzirom da imam ljubav prema otadžbini koju su mi usadili roditelji, kao i činjenicu da koronavirus utiče na fudbalski svijet, ukazao se prostor za eventualnu saradnju u ostvarenju krajnjeg cilja, opstanka Radnika u društvu najboljih timova BiH".

Nema sumnje da bi Radnik, eventualnim angažmanom Marka Miletića dobio kapitalno pojačanje u proljećnoj polusezoni, koje bi im značajno pomoglo u ostvarenju cilja, opstanka u Premijer ligi BiH.