ZORAN SOFRENIĆ: PLATE IGRAČIMA ĆE BITI ISPLAĆENE DO POČETKA PRIPREMA :: Semberija INFO ::

 

ZORAN SOFRENIĆ: PLATE IGRAČIMA ĆE BITI ISPLAĆENE DO POČETKA PRIPREMA


''Aktuelni trenutak  u FK Radnik nije idealan, ali takođe nije ni dramatičan kako se u poslednje vrijeme piše po pojedinim portalima.

Igračima se duguju dvije plate i to će veoma brzo biti izmireno,'' rekli su u FK ''Radnik'' Bijeljina.

- Nije tačno da se igrači istjeruju iz stanova, da nemaju novac za hranu, jednostavno su, zbog zimske pauze, napustili stanove i otišli svojim domovima na zasluženi odmor. Dvije plate koje im se duguju biće isplećene najvjerovatnije  do početka priprema. Jednostavno, zbog tehničkih problema, nekonstiuisanje Skupštine i drugih političkih dešavanja nismo dobili sve tranše koje nas slijeduju iz gradskog budžeta. Do kraja mjeseca ćemo obezbjediti jednu platu, a do početka priprema i drugu. S obzirom na situaciji u drugim klubovima Radnik još i dobro stoji po finansijskom pitanju, istakao je sportski direktor Radnika Zoran Sofrenić.

Sofrenić je siguran da će naredna godina biti znatno bolja, i kada su rezultati  u pitanju a naravno i finansijsko stanje.

- Mnogo toga se dešavalo od kada je Krstajić napustio klub, no ekipa ništa nije lošije nego u tom momentu.
Bolji smo od rivala sa kojima se borimo za opstanak i ne bi trebalo da bude problema da i naredne sezone igramo Premijer ligu. Od trenutnog igračkog kadra samo Ivanu Šubertu ističe ugovor, a on nam je čvrsto obećao, ako ne pronađe inostarni angažman, ostaje i dalje sa nama., naglasio je Sofrenić.

Sportski direktor Radnika naglasio je da je klub napravio prve korake ka afirmaciji igrača koji su ponikli u klubu, igrali ranije za Radnik.

Angažovanje Danijela Mijatovića u stručni štab te Milorada Savića – Zeke za skauta kluba je samo početak jedne nove ere Radnika u kojem će akcenat biti stavljen na domaće snage, bar u onom segmentu gdje se to može uraditi, rečeno je na zvaničnoj FB stranici FK ''Radnik'' Bijeljina.

(desavanjaubijeljini.com)