BOLjI USLOVI ZA RAZVOJ FUDBALA :: Semberija INFO ::

 

BOLjI USLOVI ZA RAZVOJ FUDBALA


Gradonačelnik Grada Bijeljina Mićo Mićić obišao je danas Gradski stadion u Bijeljini. Gradonačelnik se lično uvjerio u dinamiku radova na izgradnji pomoćnog stadiona sa vještačkom travom, čija je izgradnja počela 15. oktobra ove godine. Trenutno se izvode radovi na drenaži terena nakon čega slijedi završno pripremanje zemljane podloge na koju će biti stavljena vještačka trava.

-Pored ovog terena, planiramo izgradnju još jednog pomoćnog terena sa vještačkom travom. Uskoro bismo trebali pokrenuti i proces izgradnje sjeverne tribine stadiona, unutar koje je planirana izgradnja svlačionica i ostalih sportskih prostorija po evropskim standardima. Uz već postavljene reflektore i novu tribinu Gradski stadion će steći sve uslove da se na njemu mogu odigravati utakmice evropskog ranga,“ izjavio je gradonačelnik Mićić.
Odbornik u Skupštini grada Bijeljina i član Uprave FK „Radnik“ Zoran Sofrenić se zahvalio Gradskoj upravi Grada Bijeljina na podršci koju je prethodnih godina nesebično pružala FK „Radnik“.

-Postavljanje novog travnjaka na glavnom terenu, repariranje pomoćnog terena, postavljanje reflektora, izgradnja sistema za zalivanje travnjaka, kao i trenutna izgradnja pomoćnog terena sa vještačkom travom su neki od projekata čija je realizacija doprinijela podizanju kvaliteta fudbala koji se igra u svim selekcijama FK „Radnik,“ zaključio je Sofrenić.

Semberija info