Čeka se potvrda - Poznato ko uz Đokovića igra u Banjaluci :: Semberija INFO ::

 

Čeka se potvrda - Poznato ko uz Đokovića igra u Banjaluci


Фото - Танјуг / АП

BANjALUKA - Novak Đoković predvodi listu najboljih tenisera koji će nastupati na turniru ATP 250 "Srpska open" u Banjaluci.

Na preliminarnom spisku nalazi i ruski teniser Andrej Rubljov koji je prošle godine osvojio turnir, a tu su i Sten Vavrinka, Rišar Gaske, ekscentrični Italijan Fabio Fonjini. Definitivna potvrda ove liste će se znati do kraja sedmice.

Osim Đokovića na preliminarnoj listi tenisera koji dolaze u Banjaluku se još nalaze: Andrej Rubljov (7 na ATP listi), Borna Ćorić (20.), Miomir Kecmanović (35.), Talon Grikspor (36), Rišar Gaske (40), Jirži Lehecka (44), Benjamin Bonzi(49.)koji su na listi nosilaca. Pored njih najavljen je dolazak još Aleks Molčan (56.), Laslo Đere(58.), Gregor Barere(65.), Federico Koria(67.), Dušan Lajović (76), Filip Krajinović(77), Stanislas Vavrinka (87), Huan Pablo Variljas(88), Fabio Fonjini(91), Aleksej Popirin(93), Marko Ćekinato(95).

Tako će publika u Banjaluci moći da vidi i bivšeg trenera Novaka Đokovića, Marijana Vajdu koji trenutno vodi zemljaka Molčana.

Organizator ima pravo na još tri specijalne pozivnice, zatim dvije posebne koje će dobiti Gael Monfis i Hamad Međedović dok će se četiri učesnika saznati nakon kvalifikacija.

Turnir u Banjaluci će se održati od 16. do 23. aprila.


​Glas Srpske