ODBOJKA: RADNIK I DALjE NEPOBJEDIV :: Semberija INFO ::

 

ODBOJKA: RADNIK I DALjE NEPOBJEDIV


U X kolu Premijer lige BiH u odbojci, odbojkaši Radnika zabilježili su i sedmu pobjedu u nizu, a šestu zaredom u prvenstvu, savladavši na domaćem terenu odbojkaše Brčanskog Jedinstva sa 3:0 ( 25:21, 25:18, 25:17). Pravi odbojkaški šou viđen je u poslednjem setu, kada su Brčaci vodili 7:13, nakon čega su igrači Radnika demonstrirali klasu, serijom 18:4, riješivši set u svoju korist rezultatom 25:17.



„Nije ovo nimalo lagana utakmica, kako bi se moglo reći po konačnom rezultatu. Jedinstvo ima veoma upornu igru i vrebali su svoju šansu, naročito u trećem setu. Mi smo tada demonstrirali da smo ekipa sa izgrađenim snažnim karakterom, što nam je i bio jedan od ciljeva“, izjavio je trener odbojkaša Radnika Vladimir Šarenac.



„Mi smo sada i mentalno jak tim, koji ima snage da dobije utakmice i u danima kada sve ne funkcioniše na najvišem nivou. Ne treba zaboraviti da smo u nizu od 6 prvenstvenih utakmica u kojima nam niko još ni jedan set nije uzeo. Sada smo na meti svih ekipa, i sigurno je da će svi svoje najbolje partije igrati baš protiv nas. Ali, to su slatke muke,“ izjavio je odbojkaš Radnika Miodrag Marinković.


ODBOJKAŠKI KLUB "RADNIK" BIJELjINA