Panteri dominiraju Republikom Srpskom :: Semberija INFO ::

 

Panteri dominiraju Republikom Srpskom


Proteklog vikenda u Laktašima je održano Prvenstvo Republike Srpske u džudou. Učešće je uzelo preko 500 takmičara, od kojih je 45 džudista džudo kluba "Panter" iz Bijeljine. Kao i uvijek, i ovaj put su se okitili značajnim odličijma!

U svim kategorijama pokazali su se kao najbolji, te su u Bijeljinu stigle 33 medalje!

Zlato su ponijeli Pavle Vujnović, Mihajlo Joksić, Stefan Mićić, Milan Dobranić, Gordana Ilić, Miloš Krstić, Milica Đurić, Milkica Đurić, Strahinja Vučković i Teodora Trifković.

Srebrne medalje osvojili su Danilo Lakić, Pavle Vasić, Ivan Čolić, Radoslav Petrović, Anja Vučković, Milica Đurić, Gordana Ilić, Milan Dobranić (sen+kad), Danilo Lakić, Pavle Vasić.

Bronzano odličje osvojili su Nemanja Duvnjak, Luka Vujić, Nikša Matić, Elena Mikić (kad+jun+sen), Maksim Petrović, Jovana Đurić, Vera Pavličević, Pavle Vujnović, Miloš Krstić i Milica Đurić.

Čestitke i ponos treneri i predsjednik kluba ne kriju.



Ognjen Đuka, predsjednik džudo kluba "Panter" izjavio je: 

"Veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima. Sa osvojene 33 medalje među kojima su 10 šampiona Republike Srpske, 11 vicešampiona i 12 bronzanih odličja sa Prvenstva Republike Srpske govori da Džudo klub Panter ima vrhunsku selekciju takmičara sa veoma ozbiljnim sistemom rada od najmlađih do najstarijih sekcija. Ovo nije trenutni i slučajni rezultat, ovo je rezultat mukotrpnog i dugotrajnog rada svih struktura u klubu u veoma teškim uslovima. Uz dužno poštovanje ali ovoliki broj šampiona i sa ovakvim rezultatima, teško da se može pohvaliti i jedan klub u Bijeljini.

Naši mladi takmičari su na najbolji mogući način pokazali kvalitet, kontinuiran individualni rad, uprkos činjenici da smo imali pauzu zbog Korona virusa, gdje nismo izlazili na takmičenja što na naše takmičare ispostaviće se, nije pretjerano uticalo.

Ovim putem želim da čestitam svim takmičarima, velikim šampionima, treneru Vladimiru Đokiću koji svojim radom, trudom, zalaganjem i na kraju sjajnim rezultatima, pokazuju da se u klubu radi na visokom nivou i da mi u Bijeljini imamo vrhunsku džudo školu koja je prepoznatljiva u zemlji i u inostranstvu."

Uprava kluba poziva sve zainteresovane ljubitelje džudoa da se priključe šampionskom timu i da sami postanu šampioni!