Prilikom pretresanja u Ugljeviku pronađene opojne droge spid i marihuana :: Semberija INFO ::

 

Prilikom pretresanja u Ugljeviku pronađene opojne droge spid i marihuana


Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske stanice Ugljevik, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil BMV (BMW) kojim je upravljalo lice V.D.
 
Zbog postojanja sumnje da se u vozilu nalaze nedozvoljena sredstva, izvršeno je pretresanje lica i vozila na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini. Prilikom pretresanja u vozilu je pronađeno i privremeno oduzeto oko 58 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira  na opojnu drogu spid, oko 7 grama zelene biljne meterije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, jednu tabletu koja asocira na tabletu ekstazija, drobilicu za mrvljenje marihuane i jednu sjekiru.


 
Nakon kompletiranja predmeta protiv lica V.D. sledi izvještaj Okružnom javniom tužilaštvu u Bijeljini zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ''Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga ''  i ''Omogućavanje uživanja opojnih droga''.
 
Navedeni rezultati su slijed kontinuiranih mjera koje policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimaju u cilju sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.
 
 
 PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE
 Aleksandra Marić