Na području Policijske uprave Bijeljina sankcionisano 17 lica zbog nepoštovanja odluka :: Semberija INFO ::

 

Na području Policijske uprave Bijeljina sankcionisano 17 lica zbog nepoštovanja odluka


Na području Policijske uprave Bijeljina zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u vremenu od 20,00 do 05,00 časova, u protekla 24 časa sankcionisano je 17 lica.

​Od ukupnog broja 10 lica   je sankcionisano zbog nepoštovanja policijskog časa, dva lica sa navršenih 65 godina i više života  su sankcionisana, dok je pet lica zbog okupljanja u grupama.

 
Policijska stanica Bijeljina 2, 22.04.2020. godine oko 18,20 časova  u Tiršovoj ulici – bivši krug fabrike Zenit, kontrolisala je grupu od pet lica. Prilikom kontrole identifikovana su lica N.R., B.Z., M.L., S.Ž. i maloljetno lice ( 2004). Sva lica su prekršajno sankcionisana, dok će se protiv maloljetnog lica postupati u skladu sa odredbama Zakona.  
 
Policijska uprava  Bijeljina apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona na teritoriji Republike Srpske.

Policijska uprava Bijeljina